Badkamer

interior in a country house, design work. Wooden table and big white sink.
Badkamer

Diensten

Wanneer u uw huis wilt verbouwen, komt er veel op u af. Daar zijn wij ons zeker van bewust. Voor veel mensen kan dit best wat stress met zich meebrengen, u hebt het vaal al druk genoeg om u ook nog eens bezig te houden met de gehele verbouwing. Daar komt Smart Idea Verbouw & Onderhoud om de hoek kijken, want wij helpen u graag door een stressloze verbouwing heen!
Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden om een verbouwing tot in de puntjes, vlekkeloos te laten verlopen. Of u nu enkel de keuken of de badkamer wilt verbouwen of direct uw hele huis. Geen probleem! Wij staan met een vakkundig team voor u klaar.

Badkamer

Woont u al een tijdje in uw woning, maar bent u niet tevreden over uw badkamer? Of dient de badkamer te worden verbouwd, zodat hij meegroeit met uw wensen of behoeften? Wij helpen u graag! Nieuwe tegels op de wand, een lekker ligbad of misschien wel die besparende douchecabine? Wij realiseren voor u de badkamer van uw dromen.

01.
Kwaliteit
02.
Heldere Afspraken
03.
Persoonlijke Aanpak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden aan u als klant, bijvoorbeeld een aanbouw? U kunt op onze website de foto’s zien van eerdere werken die wij hebben afgerond voor klanten. Heeft u nog andere vragen of nog zaken die onduidelijk zijn? U kunt ons altijd een berichtje sturen, of u kunt ons bellen via het nummer 071-5140672, of whatsappen via het nummer 06-54306192.