Keuken

Img 20210710 Wa0003
Keuken

Diensten

Wanneer u uw huis wilt verbouwen, komt er veel op u af. Daar zijn wij ons zeker van bewust. Voor veel mensen kan dit best wat stress met zich meebrengen, u hebt het vaal al druk genoeg om u ook nog eens bezig te houden met de gehele verbouwing. Daar komt Smart Idea Verbouw & Onderhoud om de hoek kijken, want wij helpen u graag door een stressloze verbouwing heen!
Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden om een verbouwing tot in de puntjes, vlekkeloos te laten verlopen. Of u nu enkel de keuken of de badkamer wilt verbouwen of direct uw hele huis. Geen probleem! Wij staan met een vakkundig team voor u klaar.

Keuken

Een keuken wordt dagelijks gebruikt. We eten natuurlijk minimaal drie keer per dag, waarvan meestal zeker twee keer per dag thuis. Een keuken waar u zich prettig voelt, is dus erg belangrijk. Een goede keuken heeft alles binnen handbereik, geeft een ruimtelijk en opgeruimd gezicht en straalt de sfeer uit die bij u past.
Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken, kan Smart Idea Verbouw & Onderhoud u zeker van dienst zijn. Alles begint met het op papier zetten van de wensen en behoeften, waarna wij graag een offerte voor u opstellen. Daarna kan de verbouwing beginnen en staat u binnen no-time te koken in uw eigen favoriete keuken!

01.
Kwaliteit
02.
Heldere Afspraken
03.
Persoonlijke Aanpak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden aan u als klant, bijvoorbeeld een aanbouw? U kunt op onze website de foto’s zien van eerdere werken die wij hebben afgerond voor klanten. Heeft u nog andere vragen of nog zaken die onduidelijk zijn? U kunt ons altijd een berichtje sturen, of u kunt ons bellen via het nummer 071-5140672, of whatsappen via het nummer 06-54306192.