Ramen, deuren en kozijnen

Worker painting window frame with white color at home
Diensten

Diensten

Wanneer u uw huis wilt verbouwen, komt er veel op u af. Daar zijn wij ons zeker van bewust. Voor veel mensen kan dit best wat stress met zich meebrengen, u hebt het vaal al druk genoeg om u ook nog eens bezig te houden met de gehele verbouwing. Daar komt Smart Idea Verbouw & Onderhoud om de hoek kijken, want wij helpen u graag door een stressloze verbouwing heen!
Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden om een verbouwing tot in de puntjes, vlekkeloos te laten verlopen. Of u nu enkel de keuken of de badkamer wilt verbouwen of direct uw hele huis. Geen probleem! Wij staan met een vakkundig team voor u klaar.

Ramen, deuren, kozijnen

Ieder huis heeft meerdere ramen, deuren en kozijnen. Dat weten we allemaal. Deze zijn echter niet altijd van kunststof, waardoor ze wel wat onderhoud kunnen gebruiken. Wilt u uw houten kozijnen schilderen of gerenoveerd hebben? Of bent u van plan alles in huis te vervangen voor kunststof kozijnen en deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u ieder raam, kozijn en iedere deur in huis aanpakken, maar natuurlijk ook slechts één ruimte. Ook wanneer u graag andere deuren in huis wilt, bijvoorbeeld openslaande deuren in de woonkamer, dan is dit ook mogelijk. Komt u gerust met uw ideeën naar ons toe.

01.
Kwaliteit
02.
Heldere Afspraken
03.
Persoonlijke Aanpak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden aan u als klant, bijvoorbeeld een aanbouw? U kunt op onze website de foto’s zien van eerdere werken die wij hebben afgerond voor klanten. Heeft u nog andere vragen of nog zaken die onduidelijk zijn? U kunt ons altijd een berichtje sturen, of u kunt ons bellen via het nummer 071-5140672, of whatsappen via het nummer 06-54306192.