Badkamer verbouwen Leiden

Badkamer verbouwen Leiden

Badkamer verbouwen Leiden

Kwaliteit
Heldere prijsafspraken
Persoonlijke aanpak

U zult versteld staan van het eindresultaat als u uw badkamer laat verbouwen door Smart Idea Verbouw & Onderhoud uit Leiden. Ziet u uw nieuwe badkamer al helemaal voor zich? Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij ervoor dat het werkelijkheid wordt. En heeft u nog niet helemaal een duidelijk beeld van uw nieuwe badkamer? Dan helpen wij u hier graag bij. Met ons bijzonder vermogen tot het bedenken van nieuwe mogelijkheden vinden wij altijd de perfecte oplossing voor u.

Wat te verwachten als u uw badkamer laat verbouwen door dé verbouwspecialist in Leiden

“Het zijn ook echt aardige en nette jongens!” Dat is wat wij vaak horen van onze opdrachtgevers. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op de allerbeste service. Zo houden we altijd goede communicatie en maken we van tevoren altijd heldere afspraken. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe vóór, tijdens en na uw verbouwing.

Zo garanderen wij u van een prachtig eindresultaat

Bij het verbouwen van de badkamer van uw woning in Leiden zorgen wij gegarandeerd voor een indrukwekkend eindresultaat. Hoe we dat doen? Wij werken zelf met 4 vaste medewerkers die de nodige expertise en ervaring in huis hebben om de verbouwing van uw badkamer tot in perfectie uit te voeren. Daarnaast werken we samen met andere bedrijven. Om u te verzekeren van kwaliteit, selecteren wij deze bedrijven op basis van strenge eisen. Zo is elk bedrijf waarmee wij samenwerken goed in hun werk, heeft respect voor de klant en is service gericht.

Ook een brandnieuwe badkamer? Neem direct contact op!

Wilt u ook dat wow-gevoel als u uw nieuwe badkamer binnenloopt? Elk detail is tot in de puntjes afgewerkt, waardoor het geheel er indrukwekkend uitziet. Laat dan uw badkamer verbouwen door Smart Idea Verbouw & Onderhoud in Leiden en wij zorgen ervoor dat het werkelijkheid wordt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom erachter door te bellen naar 071-5140672 of een WhatsApp te sturen naar 06-54306192.

verbouwen Leiden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden aan u als klant, bijvoorbeeld een aanbouw? U kunt op onze website de foto’s zien van eerdere werken die wij hebben afgerond voor klanten. Heeft u nog andere vragen of nog zaken die onduidelijk zijn? U kunt ons altijd een berichtje sturen, of u kunt ons bellen via het nummer 071-5140672, of whatsappen via het nummer 06-54306192.