Over ons

Corridor in house
0 +
Jaar ervaring
Over ons

Smart Idea Verbouw & Onderhoud

Smart Idea Verbouw & Onderhoud, al bijna 30 jaar uw veelzijdige partner in de bouw!
Wij zijn Smart Idea Verbouw & Onderhoud. Sinds 1993 zijn wij actief in Leiden en omstreken.
Dankzij ons bijna 30-jarige bestaan, hebben wij enorm veel bouwervaring op mogen doen. Wij kennen dan ook als geen ander het belang van kwaliteits-, veiligheids- en prestatiegericht werken, voor al onze opdrachtgevers, klein of groot.

Voor elke opdracht

Alle opdrachten worden georganiseerd door de eigenaar van Smart Idea Verbouw & Onderhoud, Mart Boertje. Een uiterst betrouwbare, vakkundige duizendpoot met een bijzonder vermogen, namelijk het bedenken van nieuwe mogelijkheden voor de beste en slimste oplossing en uitvoering van uw klus. Wij werken met een team van vier vaste medewerkers, die samen beschikken over meer dan 100 jaar bouwervaring. Hiernaast werken wij samen met andere ondernemingen, die goed aansluiten bij het beleid van Smart Idea Verbouw & Onderhoud; vakkundige, servicegerichte mensen met een passie voor hun werk en respect voor de klant. U kunt bij ons terecht voor kwalitatieve bouw (aanbouw en uitbouw ook mogelijk), verbouwing, onderhoud en renovatie. Of dit nu om een kleine klus aan uw woning gaat, zoals bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer of de gehele verbouwing van uw bedrijfspand. Smart Idea Verbouw & Onderhoud denkt met u mee! Samen komen we tot de allerbeste en slimste oplossing, die perfect bij u past.

Duidelijkheid en helderheid

Wij geloven in het maken van duidelijke afspraken, heldere kostenplaatjes en goede communicatie. Bovendien is ons team, naast vakkundig, ook ontzettend vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Samen bouwen we iedere dag aan de ultieme combinatie van woon- werkcomfort, levensgeluk en kwaliteit. Wilt u uw huidige woning renoveren, een nieuw huis laten bouwen of zoekt u slechts onderhoud? Smart Idea Verbouw & Onderhoud staat voor u klaar!

Onze projecten

Bekijk een aantal projecten of of ga via de knop naar onze projecten pagina!

Portfolio
Modern bathroom interior in renovated apartment

Verbouwing

Wanneer u een nieuwe woning koopt, wilt u graag alles direct naar wens hebben. Schakel ons dan in. Samen met u kijken we naar de wensen en in hoeverre deze te realiseren zijn.

Modern Designed Staircase.jpg

Renovatie

Onze levens veranderen in de loop der tijd. Zo ook onze wensen en behoeften. U wordt ouder en wilt aanpassingen in uw huis, zodat u hier kunt blijven wonen.

modern kitchen interior with parquet floor

Aannemer

Omdat wij vakkundige mensen inzetten op de plekken waar zij het meest tot hun recht komen, fungeert Smart Idea Verbouw & Onderhoud ook als aannemer.